OSTRA platform: kies het laadbeheer dat optimaal aansluit bij uw situatie. Met de functies die u nodig heeft.

Management ecosysteem voor uw laadstations en elektriciteit voor thuis, gebouwen en parkeerlocaties.
Inzicht in transacties, gastgebruik, verrekenen van laadkosten en ondersteuning op afstand. Dashboard en rapportages voor zakelijke verhuurders en vastgoedeigenaren. Koppeling met andere systemen, zoals Parkeer Management- en Gebouw Beheer Systemen.

Voordelen laadbeheerDirect contact

U beheert even makkelijk één OSTRA laadstation als een laadnetwerk 

Dashboard met overzicht van laadstations en laadsessies

Service en updates vanuit de cloud

Gastgebruik en verrekenen van laadkosten

Smart charging functies: dynamische load balancing, priority charging

Kies het beste pakket voor uw situatie

OSTRA is in de basis voorzien van smart charging functionaliteit. U koppelt het laadbeheer van uw keuze om een groot aantal slimme functies toe te voegen. Onze service partner e-VOLTT biedt een aantal volledig geïntegreerde service pakketten, met de meest uitgebreide set aan smart charging mogelijkheden. Plus 7/24 uur service. Bekijk de mogelijkheden en stem uw laadbeheer servicepakket af op uw eisen en wensen.

e-VOLTT Business

Voor het MKB. Geschikt om een laadnetwerk met maximaal 20 connectoren slim te beheren. Met de verschillende modules en rapportages is operationeel-, energie- en financieel beheer eenvoudig. Geen opslagen op laadtarieven bij eigen gebruik of gastgebruik.

logo e-voltt

e-VOLTT Home

Voor de zakelijke (lease)rijder thuis: alles van MyOSTRA plus laadkosten fiscaal proof registreren, automatisch laadkosten verrekenen tussen privé en zakelijk, 24/7 support en online instellingen beheren. Optioneel: 2e connector en een e-VOLTT laadpas voor laden onderweg.

logo e-voltt

e-VOLTT GO

Overal in Nederland laden op (semi) publieke laadstations met een e-VOLTT laadpas abonnement. Het laadtarief heeft geen opslag van e-VOLTT. Maandelijkse verrekening van alle laadtransacties.

logo e-voltt

e-VOLTT VVE

Voor VVE's en woningcorporaties. Geschikt om een laadnetwerk met maximaal 20 connectoren slim te beheren. Met de verschillende modules en rapportages is operationeel, energie - en financieel beheer eenvoudig. Ontzorgt het VVE bestuur. Geen opslagen op laadtarieven bij eigen gebruik en gastgebruik.

logo e-voltt

e-VOLTT Corporate

Voor grotere ondernemingen en locaties. Beheer meerdere slimme laadnetwerken tot 100 connectoren per netwerk. Inclusief extra modules voor asset management, locatiebeheer en financiële rapportages. Geen opslagen op laadtarieven bij eigen gebruik of gastgebruik.

logo e-voltt

MyOSTRA

Iedere OSTRA met OSTRA Smart Charging Hub heeft standaard een MyOSTRA portal. Voor online beheer van de instellingen, load balancing, inzicht in verbruik en support.

Neem contact met ons op !

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, laat het ons weten. Dan reageren wij binnen 2 werkdagen. Als u uw telefoonnummer achterlaat, bellen wij u terug. Wij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.