In ieder geval een OSTRA

OSTRA Start 22

De OSTRA Start 22 biedt een makkelijke laadervaring. Plug & Charge!
Stekker in de contactdoos en u kunt snel en veilig iedere elektrische auto laden tot wel 22 KW.  Uitgevoerd in Frozen black en met een Type 2 contactdoos. En met de unieke Perla Technology groeit uw Ostra Start 22 mee met uw behoefte.

Specificaties

OSTRA Home 22

Starten en stoppen met de gratis bijgeleverde laadpas. De OSTRA Home 22 wordt standaard geleverd met de Smart Charging Hub Home. Hierdoor wordt uw OSTRA verbonden met MyOSTRA voor inzage in uw laadtransacties en bent u altijd verzekerd van de laatste software. Optioneel sluit u uw OSTRA Home 22 aan op de slimme meter en activeert u slimme laadoplossingen zoals dynamische load balancing.

Specificaties

OSTRA Home & Work 22

Met de OSTRA Home & Work haalt u de meest complete OSTRA in huis. Zo is uw laadstation volledig voorbereid op zowel privé als zakelijk laden, doordat het over een gecertificeerde KWh meter beschikt. U kunt volledig automatisch uw laadkosten verrekenen met uw zaak of werkgever. En kunt u profiteren van alle mogelijkheden van het slimme beheerplatform.

Specificaties

OSTRA Business 22 HUB

Startpunt van uw totale zakelijke laadoplossing. Dit laadstation is voorbereid op slim laden en geeft inzicht in de laadtransacties. Komt standaard met de OSTRA Smart Charging Hub Business: draadloze verbinding tot wel 20 OSTRA’s.

Specificaties

OSTRA Business 22 SAT

Biedt dezelfde mogelijkheden als de HUB, zonder de OSTRA Smart Charging Hub Business. U breidt met de Business 22 SAT makkelijk het aantal laadpunten uit door de draadloze verbinding met de aanwezige OSTRA Smart Charging Hub. Aansluiten en meteen laden.

Specificaties

OSTRA Business 22 LTE

Dezelfde voordelen als de HUB, maar werkt met een interne OSTRA LTE Smart Charging Hub. Ideaal als de laadpunten minder makkelijk bereikbaar zijn vanuit uw (zakelijke) gebouw.

Specificaties

OSTRA Business zuil enkel

De OSTRA Business zuil is speciaal designed en ontwikkeld voor OSTRA laadstations en combineert een unieke uitstraling met gebruiksgemak en eenvoudige installatie. Het optionele roestvrij stalen grondanker voor de OSTRA Business zuil zorgt voor een stabiele verankering van de OSTRA Business zuil in de grond en wordt geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal.

Specificaties

OSTRA Business zuil dubbel

De OSTRA business zuil is speciaal ontworpen voor twee OSTRA laadstations en is al volledig voorbereid voor aansluiting op de voeding.

Specificaties

OSTRA Parking zuil

De OSTRA Parking zuil enkel is speciaal designed en ontwikkeld voor OSTRA laadstations en combineert een unieke uitstraling met gebruiksgemak en eenvoudige installatie. Het optionele roestvrij stalen grondanker voor de OSTRA Parking zuil zorgt voor een stabiele verankering van de OSTRA Parking zuil in de grond en wordt geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal.

Specificaties

OSTRA Plafond zuil dubbel

De OSTRA business zuil plafond voor twee OSTRA laadstations is gebaseerd op de OSTRA business zuil dubbel, maar dan geschikt voor montage aan en voeding vanaf het plafond. Uniek in zijn soort, ontwikkeld met gevoel voor design en techniek.

Specificaties

OSTRA Home paal enkel

De OSTRA Paal is de meest eenvoudige bevestiging in situaties waar de OSTRA niet als wandmodel kan worden geplaatst. Robuust, goed afgewerkt en speciaal voor de OSTRA ontwikkeld. Gepoedercoat RVS, optioneel verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal. Optioneel een RVS grondanker voor bevestiging in de grond.

Specificaties

OSTRA Plafond paal dubbel

De OSTRA plafondpaal voor twee OSTRA laadstations is gebaseerd op de dubbele OSTRA paal, maar dan geschikt voor montage aan en voeding vanaf het plafond. Inclusief een compartiment met lasdoos.

Specificaties

OSTRA Wandbeugel dubbel

De OSTRA wandbeugel voor twee OSTRA laadstations is gebaseerd op de dubbele OSTRA paal, maar dan geschikt voor montage aan en voeding vanaf de wand. Inclusief een compartiment met lasdoos.

Specificaties

OSTRA Smart Charging Hub Business

 • Draadloos RF
 • GPRS Gateway
 • Ethernet connector
 • Voor maximaal 20 laadpunten en 1 laadnetwerk

OSTRA Smart Charging Hub Corporate

 • draadloos RF
 • GPRS Gateway
 • ethernet connector
 • Voor maximaal 100 laadpunten en maximaal 4 laadnetwerken

OSTRA Smart Charging Hub LTE

 • Intern GSM gateway voor 20 laadpunten
 • 1 laadnetwerk
 • Alleen als onderdeel van de Perla Connector 22 LTE verkrijgbaar

OSTRA Access Point

 • Access Point verbindt extra groepen OSTRA laadpunten draadloos met de OSTRA Smart Charging Hub