Voor iedere situatie de juiste OSTRA laadoplossing

OSTRA Plug & Charge

De OSTRA Start biedt een makkelijke laadervaring. Plug & Charge!
Stekker in de contactdoos en u kunt snel en veilig iedere elektrische auto laden tot wel 22 KW.  Uitgevoerd in Frozen black en met een Type 2 contactdoos. En met de unieke Perla Technology groeit uw Ostra Start 22 mee met uw behoefte.

Specificaties

OSTRA Home

Starten en stoppen met de gratis bijgeleverde laadpas. De OSTRA Home wordt standaard geleverd met de OSTRA Charging Controller UTP-P1-02. Hierdoor wordt uw OSTRA verbonden met MyOSTRA voor inzage in uw laadtransacties en bent u altijd verzekerd van de laatste software. Optioneel sluit u uw OSTRA Home aan op de slimme meter en activeert u slimme laadoplossingen zoals dynamische load balancing.

Specificaties

OSTRA Home & Work

Met de OSTRA Home & Work haalt u de meest complete OSTRA in huis. Zo is uw laadstation volledig voorbereid op zowel privé als zakelijk laden, doordat het over een gecertificeerde KWh meter beschikt. U kunt volledig automatisch uw laadkosten verrekenen met uw zaak of werkgever. En kunt u profiteren van alle mogelijkheden van het slimme beheerplatform.

Specificaties

OSTRA Business PoE

Startpunt van uw totale zakelijke laadoplossing. Dit laadstation is voorbereid op slim laden en geeft inzicht in de laadtransacties. Komt standaard met de OSTRA Charging Controller PoE-50: draadloze verbinding tot wel 50 OSTRA’s.

Specificaties

OSTRA Business UTP-P1

Biedt dezelfde mogelijkheden als de OSTRA Business Poe, echter inclusief de OSTRA Charging Controller UTP-P1-50. De OSTRA Business UTP-P1 is voorbereid voor aansluiting op de slimme P1 meter voor dynamische load balancing.

Specificaties

OSTRA Business Internal 4G

DDe OSTRA Business Internal 4G werkt met een intern 4G modem. Ideaal als de laadpunten minder makkelijk bereikbaar zijn vanuit uw (zakelijke) gebouw.

Specificaties

OSTRA zuil enkel

De OSTRA Business zuil is speciaal designed en ontwikkeld voor OSTRA laadstations en combineert een unieke uitstraling met gebruiksgemak en eenvoudige installatie. Het optionele roestvrij stalen grondanker voor de OSTRA Business zuil zorgt voor een stabiele verankering van de OSTRA Business zuil in de grond en wordt geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal.

Specificaties

OSTRA zuil dubbel

De OSTRA business zuil is speciaal ontworpen voor twee OSTRA laadstations en is al volledig voorbereid voor aansluiting op de voeding.

Specificaties

OSTRA Parking zuil

De OSTRA Parking zuil enkel is speciaal designed en ontwikkeld voor OSTRA laadstations en combineert een unieke uitstraling met gebruiksgemak en eenvoudige installatie. Het optionele roestvrij stalen grondanker voor de OSTRA Parking zuil zorgt voor een stabiele verankering van de OSTRA Parking zuil in de grond en wordt geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal.

Specificaties

OSTRA Plafond zuil dubbel

De OSTRA business zuil plafond voor twee OSTRA laadstations is gebaseerd op de OSTRA business zuil dubbel, maar dan geschikt voor montage aan en voeding vanaf het plafond. Uniek in zijn soort, ontwikkeld met gevoel voor design en techniek.

Specificaties

OSTRA Home paal enkel

De OSTRA Paal is de meest eenvoudige bevestiging in situaties waar de OSTRA niet als wandmodel kan worden geplaatst. Robuust, goed afgewerkt en speciaal voor de OSTRA ontwikkeld. Gepoedercoat RVS, optioneel verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal. Optioneel een RVS grondanker voor bevestiging in de grond.

Specificaties

OSTRA Plafond paal dubbel

De OSTRA plafondpaal voor twee OSTRA laadstations is gebaseerd op de dubbele OSTRA paal, maar dan geschikt voor montage aan en voeding vanaf het plafond. Inclusief een compartiment met lasdoos.

Specificaties

OSTRA Charging Controller UTP-P1-50

 • Draadloos RF
 • P1 smart meter voorbereid voor dynamische load balancing
 • Ethernet connector
 • Voor maximaal 5 laadstation ID's en 50 laadpunten

OSTRA Charging Controller PoE-50 / PoE-100

 • draadloos RF
 • Power over Ethernet
 • PoE adaptor en injector niet meegeleverd
 • Business PoE: Voor maximaal 5 laadstation ID's en maximaal 50 laadpunten
  Parking PoE: Voor maximaal 10 laadstation ID's en maximaal 100 laadpunten

OSTRA Internal Charging Controller 4G

 • Draadloos RF
 • Intern LTE modem
 • Voor maximaal 2 laadstation ID's en maximaal 50 laadpunten

OSTRA Charging Controller UTP-P1-02

 • Draadloos RF

  Ethernet connector

  P1 smart met voorbereid voor dynamische load balancing

  Voor Maximaal 2 laadstation ID's en maximaal 2 laadpunten