Samen werken aan een duurzame toekomst

Doe mee om de doelstellingen op het gebied van verduurzaming en elektrisch rijden te realiseren. We verwelkomen u graag als partner! BlueMarble Charging, fabrikant van OSTRA laadstations, ontwikkelt en produceert een nieuwe generatie ultra slimme laadoplossingen. Om de transitie naar elektrisch rijden sneller en makkelijker te maken. Dit doen wij samen met onze partners, installateurs en resellers. Met elkaar zetten wij ons in om EV rijders toegang te geven tot innovatieve laadoplossingen. Mooi, functioneel, gebruiksvriendelijk en vooral duurzaam.

Direct contactPartner worden
Ostra in

Wat kan OSTRA voor u betekenen?
OSTRA is geschikt voor iedere situatie van uw klanten. Woning, bedrijf, VVE of parkeerlocatie. één laadstation of een heel laadplein. Installeer slimme laadnetwerken met de nieuwste smart charging technologieën, zoals cloud based (dynamic) load balancing en sceduled charging. Realiseer meer laadpunten op één locatie.

Korte installatietijd door de unieke, modulaire opbouw. Draadloze verbinding van maximaal 100 laadpunten in een master - slave opstelling. Voorbereid op het doorlussen van de voeding naar meerdere laadpunten. Perla technologie garandeert lage servicekosten.

OSTRA is volledig OCPP 1.6 compatibel en voorbereid op koppeling met ieder CPO. Standaard geïntegreerd met het e-VOLTT platform voor beheer en verrekening van laadtransacties.

Registreer als partner:

  • Toegang tot training programma’s
  • Toegang tot de technische- en verkoop service desks
  • Uw eigen account om laadstations bij uw klanten te beheren

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken.

Direct contact opnemen

Neem contact op of maak een afspraak

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, laat het ons weten. Dan reageren wij binnen 2 werkdagen. Als u uw telefoonnummer achterlaat, bellen wij u terug. Wij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.